Białka Tatrzańska Restauracja Diamond

W dniach 04-11.05.2023 restauracja nieczynna

 

Od 12.03. do 30.06.2023 r;
restauracja czynna:
Piątki od 17.00 do 22.00
Soboty od 13.00 do 22.00

 

Poza sezonem restauracja czynna w piątki i soboty.

Smaczna kuchnia

 

Gdzie zjeść w Białce Tatrzańskiej? Już nie musisz się zastanawiać. W Restauracji Diamond wiemy, że po całym dniu na nartach, szlakach lub w basenach termalnych dobrze jest dobrze zjeść.

Tradycyjna kuchnia góralska

Pstrąg z górskiego potoku i zbójnickie pierogi

Sezonowe menu

Pełne regionalnych smaków

Dobra atmosfera

W Restauracji Diamond, tak jak w naszych apartamentach, stawiamy na przestrzeń i wygodę. Nowoczesny design wzbogaca naturalne drewno, czerwona cegła i sporo zieleni. Dużą powierzchnię można dowolnie aranżować, a oprócz klasycznych stolików z wygodnymi fotelami, w restauracji czekają też klimatyczne loże i stół bilardowy.

Restauracja

Nasze menu

W naszym menu znajdziecie m.in.:

  • oscypek z grilla
  • kwaśnicę z żeberkiem
  • tradycyjnego schabowego lub filet z kurczaka
  • polędwicę wieprzową
  • makarony i burgery

Śniadanie

Urozmaicone, pyszne i pożywne śniadania w formie szwedzkiego stołu dadzą Ci energię na dzień pełen atrakcji w Białce Tatrzańskiej.

N

szwedzki stół

N

regionalne przysmaki

N

przytulna atmosfera

U nas zawsze masz wybór

 

Śniadanie możesz przyrządzić sam w pełni wyposażonym aneksie kuchennym w apartamencie albo po prostu zejść do restauracji i cieszyć się chrupiącym pieczywem, świetnymi wędlinami, góralskim oscypkiem i wyborną jajecznicą. A to raptem tylko kilka pyszności, wśród których możesz wybierać każdego ranka.

Śniadania serwujemy od godziny 8.00 do 10.00

 

Kontakt

Rezerwacja stolików: +48 884 330 121

Restauracja Diamond jest czynna od godz. 13.00 do 22.00.
Po sezonie godziny mogą ulec zmianie.

 

pl Polish
X

Zapisz się i otrzymaj -25% na pobyt

Bądź z nami na bieżąco dowiaduj się o aktualnych ofertach, otrzymasz również zniżkę w wysokości 25% na wybrane okresy w naszym obiekcie.

Poprawnie zapisałeś się do newslettera